Carnaval Bibliovacanța

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași a încheiat epic sezonul al V-lea al proiectului ”BIBLIOVACANȚA”.

În cadrul proiectului ”BIBLIOVACANȚA 2021”,  proiect susținut de Consiliul Județean Călărași, copiii au desfășurat cluburi de lectură, lansări de carte, jocuri de rol, activități de informare și prevenție, ateliere de dezvoltare personală, vizionări ale unor ecranizări celebre, ateliere de creativitate și îndemânare și multe jocuri distractive.

 Pe parcursul celor două luni am avut colaboratori de nădejde, care s-au implicat activ și emoțional în acest proiect: Centrul  de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog , Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţa Educaţională Calarași, Palatul Copiilor Călărași, Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi și artiști populari locali.

Au fost două luni animate de zumzete de copii printre cărți, cu activități diverse, într-un ambient devenit deja familiar.

Am încheiat proiectul într-o atmosferă festivă, cu un carnaval plin de veselie, la care au participat 70 de copii, înscriși la activitățile de vară ale proiectului.

Copiii, costumați în personaje literare s-au bucurat de o atmosferă de petrecere, cu muzică, dulciuri și multă distracție.

           Vă așteptăm și anul următor cu noi provocări!

Administrator