BIBLIOVACANȚA 2021

BIBLIOVACANȚA 2021

Dăm startul înscrierilor la cea de-a V-a ediție a BIBLIOVACANȚEI, un complex de activități derulate pe parcursul vacanței de vară destinate preșcolarilor, școlarilor și adolescenților:
– pentru școlari și preșcolari (14 locuri / săptămână)
– pentru adolescenți (14 locuri / săptămână)
Înscrierile se fac în perioada 14-30.06.2021, telefonic -0242316757, sau personal, la sediul bibliotecii, în limita locurilor prevăzute.
Fiecare persoana se poate înscrie la activitățile desfășurate pe parcursul unei săptămâni, în perioada 05 iulie – 27 august. În cazul în care rămân locuri disponibile se pot reînscrie și pentru altă perioadă.
Activitățile derulate în cadrul proiectelor includ lecturi, vizionări de filme, ateliere de bricolaj și arte, jocuri diverse – special concepute pentru grupele de vârstă respective și vor fi susținute de bibliotecari, cu sprijinul voluntarilor BJCL, precum și de către invitați din diverse domenii, alături de care vor fi abordate diverse teme.
Activitățile vor fi desfășurate în incinta bibliotecii și, dacă este posibil, în aer liber, în parcul de lângă bibliotecă. Pentru activitățile desfășurate în interior, vă rugăm să conștientizați măsurile de care va trebui să ținem cont, datorită contextului epidemiologic în care ne aflăm: purtarea măștii pe toată durata activităților, dezinfectarea mâinilor periodic, evitarea participării la activități dacă prezintă simptome de febră, tuse, rinoree.
Vă așteptăm cu drag!

Administrator