BIBLIOVACANȚA 2023 – Înscrieri

BIBLIOVACANȚA 2023 – Înscrieri

Dăm startul înscrierilor pentru activitățile de vară din cadrul proiectului Bibliovacanța.
Proiectul este destinat preșcolarilor (maxim 8 persoane / grupă), școlarilor mici (maxim 15 persoane/ grupă) si adolescentilor (maxim 15 persoane/ grupă). Se vor forma câte 6 grupe din fiecare categorie de vârstă, în limita locurilor disponibile.
Cei înscriși vor desfășura activități pe durata unei săptămâni, între orele 10.30-12.00, în perioada 3 iulie -11 august.
Fiecare zi a săptămânii va fi dedicata unui tip de activitate:
* Cărți, joacă și prietenie, club în care ne împrietenim, cu ceilalți dar și cu lectura, cu dezbateri și joc de rol.
* Handmade si creativitate – zi foarte apreciată de copii, în care colaborăm cu artizani locali sau profesori de la Palatul Copiilor – coasem, țesem, lipim, folosim diverse tehnici origami, quilling…
* Dezvoltare și cunoaștere – zi in care sunt implicati specialiști în comunicare și dezvoltare personală. Sunt desfășurate activități și jocuri de consiliere a carieriei, de autocunoaștere și dezvoltare personală.
* Mai informat, mai puternic – este ziua în care sunt invitați specialiști din diverse domenii (medici, politiști, preoți, inspectori in consiliere si preventie antidrog)
* Club de film- zi relaxantă, în care vizionăm și dezbatem productii cinematografice realizate după cărți celebre care au făcut subiectul clubului de lectură (de ex. Vaiana, Wally, Heidy, Patrocle, Pianistul, Castelul de sticla… )
Colaboratori: Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţa Educaţională Călărași, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, Palatul Copiilor Călărași, artizani locali ș.a.
Programul propus de noi pentru perioada vacanțelor, are ca scop aducerea împreună a copiilor și adolescenților, prin activități constructive, relaxante, într-un mediu cultural destins, cu multă socializare, un prilej de legare a multor prietenii.
Vă așteptăm cu drag!

Administrator